Je bestelling is gedurende 5 minuten gereserveerd. Hierna wordt je bestelling terug vrijgegeven. Resterende tijd:

Het IMF is een jong, eigentijds, internationaal festival met muziek van de Middeleeuwen tot de Franse Revolutie, gebracht in en rond de Landcommanderij/kasteel Alden Biesen in Bilzen (B). De performances zijn een vorm van “live art”, omdat de uitvoerders/musici samen, en met het publiek het festival maken. Er is interactie, er wordt samen iets beleefd, het gebeurt ‘hier en nu’, in een  typische setting en in een prachtig decor: tussen de muren van de Landcommanderij Alden Biesen.

Jaarlijks wordt carte blanche gegeven aan één of meerdere jonge musici uit Vlaanderen: iemand die aan de poort staat van een internationale carrière en bij het IMF de gelegenheid krijgt zich als musicus in residentie gedurende het gehele festivalweekend in verschillende omgevingen te tonen: solistisch, in kamermuziekverband en in combinatie met één van de gastensembles of -orkesten. Voor 2023 neemt Sterre Decru (°1999), een Belgische mezzosopraan, geboren en getogen in het idyllische Brugge, deze rol waar.

IMF is een eendagsfestival, waarbij je de ganse dag en avond kan genieten van verschillende optredens. Tussendoor is er de mogelijkheid om iets te eten en drinken, het domein te ontdekken of gewoon in een ligstoel te genieten van het prachtige erfgoedkader.

Meer informatie over het programma kan je vinden op:

www.intramurosfestival.be

Dagticket


€35 volwassenen / gratis -16 jaar
(incl. transactie & servicekosten)

Kies aantal tickets

Terug

Gegevens

Overzicht

Dagticket
Totaal
Na betaling ontvang je van ons een email met je bestelling.

Door te bestellen, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Vragen of hulp nodig? [email protected]

English